Om oss

Genie IT Solutions er et smidig IT-selskap som tilbyr konsulenttjenester, programvareutvikling og nettsideutvikling. Vi fokuserer på profesjonalitet i vårt arbeid og vi prøver å arbeide med våre kunder til å få ut best mulig avkastning på sine investeringer. Vi har så stor tro på oss selv at vi garanterer våre kunder at de blir fornøyd med vår innsats.

Vi har spesialisert oss i programvareutvikling i alle dens faser basert på en smidig tilnærming til utvikling. Vi tilby produkter basert på åpen programvare teknologi og grundig testet design og ideer. Vi kan også gi veiledning og partnerskap i din IT hverdag ved å tilby personlig kontakt, oppfølging, høy tilgjengelighet og sikker, velprøvde løsninger.

Vi er involvert i mange forskjellige prosjekter i forksjellige land, med forskjellige språk og tegnsett som for eksempel Irak der vi utvikler applikasjoner som støtter arabisk, kurdisk og engelsk. Programvare utviklet i slike miljøer krever sitt for å kunne fungere optimalt. Dette har krevd at vi knytter til oss et solid nettverk av kompetanse i og utenfor Norge. Vi har derfor opprettet et godt nettverk av partnere som vi benytter oss av ved behov. Partnerne våre må oppfylle et sett med kvalitetskrav og gjennomføre et test prosjekt før vi kan innlemme dem i vårt arbeid.

Hos oss skal du være trygg på at vi gjennomfører det vi forplikter oss til, at du skal få best mulig avkastning på din investering samt være meget fornøyd med restultatet.


Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger mer informasjon, eller bare ønsker å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med dine IT-behov

aboutus_img