Visitoria

Mange bedrifter og organisasjoner trenger å registrere opplysninger om personer som besøker sine anlegg. I mange miljøer er besøkende fremdeles registrert i et papir loggbok. Selv om denne metoden oppleves som rask og enkel, det gir liten sikkerhet og gjør informasjonen nesten ubrukelig å bruke. Foruten den forlater informasjon åpen for å bli lest av andre.

Visitoria løser disse problemene og gjør det enkelt å registrere dine besøkende og holde oversikt over deres besøk i en sikker database. Applikasjonen lar deg også skrive ut papir merker med turistinformasjon som navn og hvem han / hun er på besøk.

 

u59

Visitoria er en web-basert applikasjon der du kan installere det på din egen server / datamaskin (Linux eller Windows) inne i ditt eget nettverk, eller ligge på vår server. Lokal installasjon krever ikke Internett-tilgang. Når programmet er installert den kan kjøre av seg selv (embeded webserver) og hvem som helst kan tilgang til det gitt at de har gyldig brukeridentifikasjon.

Installasjonsprogrammet støtter for de momen bare Linux og Windows. Hvis du ønsker å kjøre programmet på andre plattformer du trenger å gjøre en manualt installasjon som er veldig enkelt.

u53

 

skjermbilder

Systemkrav:

Operation System: Linux og Windows
Java-versjon: 1.7.x eller høyere
Diskplass: ca 80 MB
støtte språk Engelsk, kurdisk sorani

Vi har muligheten til å tilpasse programvaren, integrere det inn i eksisterende system og legge til nye funksjoner ved forespørsel.